Lesnamiddag grondwerk en natural horsemanship met Liesje Van De Velde

Liesje Van De Velde van L'Aurore vzw geeft tijdens de verwenweekends de workshop Lichaamsbalansgericht paardrijden en nu komt ze terug voor een lesnamiddag.

 

Tijdens de lesnamiddag kan je een uur les boeken bij Liesje om samen op of naast je paard aan de slag te gaan met jullie verbinding en relatie. Op zoek te gaan naar meer ontspanning of een oplossing voor een probleem (zowel rijtechnisch als in de omgang met jouw paard of over houding en zit). Om iemand anders eens naar jou en je paard te laten kijken. Liesje gaat aan de slag met jouw vraag of input of ze observeert jullie als combinatie en waar er verbeterpunten liggen.

Dit vertelt Liesje over zichzelf...

"Ik ben niet opgegroeid tussen de paarden dus de "horsemanship skills" werden me niet vanuit de wieg meegegeven. Net als iedereen, ben ik gestart op een manege. Tijdens de lessen op de manege kreeg ik de boodschap dat ik gewoon te bang was, "Niets aan te doen!". Na een zoektocht van jaren kon ik tot de conclusie komen dat alleen een brede kijk op paarden een echte oplossing biedt voor elke situatie, dat is het principe van natural horsemanship. Een aanpak op maat voor elk paard en ruiter, daar sta ik voor! "

Praktisch

- de lesnamiddag gaat door op 22 mei 2023 van 14u tot 19u bij mij (4 tijdsslots beschikbaar)
- na betaling stuur ik je een berichtje om een tijdsslot te kiezen (je kan ook vooraf informeren of je tijdsslot nog vrij is)
- je kan alleen les nemen of samen met iemand anders (waar je zelf mee afspreekt) en dan kan je het lesgeld delen
- tijdens de les werk je naast of op je paard of beide
- de les gaat sowieso buiten door
- er zijn die dag geen stallen beschikbaar (wel mogelijkheid om je paard af te spuiten indien het warm weer is)