Ontgrendel Jouw Potentieel: Workshop voor Succesvolle Goede Voornemens en Doelen in 2024

Heb je ooit goede voornemens gemaakt en gemerkt dat ze na enkele weken in het nieuwe jaar verdwenen? Je bent niet alleen. Veel mensen stellen doelen voor zichzelf, maar worstelen om ze daadwerkelijk te realiseren. Het goede nieuws is dat jij de sleutel tot succes in handen hebt, en onze workshop is hier om je te begeleiden op de reis naar blijvende verandering.

Of je het nu goede voornemens, intenties, doelen of nog iets anders noemt, iedereen blikt aan het einde van een jaar terug en bij het begin van het nieuwe kijk je vooruit.

Dan zijn er altijd wel dingen die je anders wil, opnieuw wil proberen, dingen waarmee je wil starten of stoppen. Waarschijnlijk heb je dan ook al gemerkt dat het niet altijd even makkelijk is om zelf met je voornemens, intenties en doelen aan de slag te gaan.

Meestal is het zelfs zo dat je 3 weken later de goede intenties al weer overboord gegooid hebt. En dan is het moment van deze workshop ideaal!

Wat mag je verwachten?

1. jouw persoonlijke doelen voor 2024: we gaan ontdekken wat het nu echt is dat je wil. 

2. overwinnen van obstakels: we gaan alles opruimen wat je tegenhoudt om je doelen te realiseren (bewust en onbewust). Identificeer en overwin de obstakels die je in het verleden hebben tegengehouden, en ontwikkel veerkracht om door te zetten.

3. aan de slag met doelgerichte strategieën: Ontdek bewezen strategieën om concrete doelen te stellen en effectieve stappen te zetten om ze te bereiken.

4. community support: na de workshop is er nog een mindsetsessie en een Facebookgroep waarin je mekaar een maand lang kan ondersteunen en aanmoedigen.

Investeer in jezelf en maak 2024 het jaar waarin je jouw doelen daadwerkelijk realiseert. Reserveer vandaag nog jouw plek voor deze transformerende workshop. Beperkte plaatsen beschikbaar in de praktijk (online onbeperkt), dus wacht niet tot het te laat is.

Programma + inhoud workshop:

WORKSHOP (praktijk / online):
1. hoe jouw doelen vinden
2. valkuilen om te vermijden
3. een doel goed formuleren
4. jouw strategie- en actieplan voor 2024
=> uitgebreide syllabus + werkblaadjes die je altijd opnieuw kan gebruiken

NA DE WORKSHOP:
1. online mindsetsessie (tijdstip af te spreken)
2. één maand support in Facebookgroep

Ontdek bewezen strategieën en methodes om concrete doelen te stellen en effectieve stappen te zetten om ze te bereiken. Neem de controle over je toekomst en maak dit jaar het beste jaar tot nu toe. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze workshop voor succesvolle goede voornemens!

Prijs:

90 euro

Inbegrepen in de prijs:
- workshop op zaterdag 20 januari van 14u tot 17u in de praktijk of online
- online mindsetsessie van 2u (tijdstip af te spreken tijdens de workshop) + materiaal om deel te nemen
- één maand support in Facebookgroep
- uitgebreide syllabus
- een reeks werkbladen om telkens opnieuw te gebruiken om je doelen te bepalen en te realiseren
- alles wat ik nog bedenk tijdens de voorbereiding :-)