Oils en horses

Kom ontdekken wat essentiële oliën voor jou en jouw paard kunnen betekenen en ga naar huis met een persoonlijk pakketje (roller, spray en inhaler) op maat voor jou of jouw paard.

 

Essentiële oliën kunnen een prachtige ondersteuning zijn voor jou en jouw paard op fysiek, mentaal en emotioneel vlak en zelfs een deel van jouw huidige producten en huisapotheek vervangen. En dit op een natuurlijke en gezonde manier!

 

Wat mag je verwachten?

- een workshop van ongeveer 3u (met korte pauze)
- uitleg over wat essentiële oliën zijn en hoe je ze veilig kan gebruiken bij jezelf en bij je paard
- tips om je paard zijn fysieke gezondheid te ondersteunen met essentiële oliën (vb. natuurlijke vliegenspray en wat te doen na een steek of bij mok, een gezonde spijsvertering, ondersteuning tijdens revalidatie en blessures, last van jeuk… m.a.w. een “huisapotheek” complementair aan (en ter vervanging van) je andere producten)
- tips om je paard zijn mentaal en emotioneel welzijn te ondersteunen met essentiële oliën (vb. minder stress, meer of minder energie, zonder stress en angst gaan wandelen of op wedstrijd gaan…)
- tips om je materiaal en de stal schoon te maken en te onderhouden met niet-schadelijke producten voor mens en paard
- persoonlijk advies op maat (want essentiële oliën zijn maatwerk en geen “alles is goed voor iedereen”)

Wat gaan we doen?

- ik ga je heel veel vertellen 😉
- ik ga je heel veel oliën laten ruiken
- we maken een spray, een roller en een inhaler voor jou en/of jouw paard
- we gaan iets lekkers eten en drinken met essentiële oliën
- ik leer je de techniek van de Aroma Reset, in 60 seconden naar volledige rust en ontspanning in je hoofd en lichaam. En die techniek werkt ook bij paarden!
- er is tijd voor al jullie vragen

Wil je graag meedoen?

Er is plaats voor 5 mensen. De prijs voor deze workshop is 45 euro. De workshop gaat door in mijn praktijk in Langdorp. Inschrijven kan via de Webshop (helemaal naar onder scrollen - onder de titel Workshops). (Het exacte adres krijg je na inschrijving en betaling.)
Je kan geen plekje reserveren, inschrijven = betalen. Ik kijk naar de volgorde van betaling. Als er meer inschrijvingen zijn dan plekjes, stort ik je geld terug of mag je als eerste meedoen met de volgende avond.

Kalender

Datum EXTRA INFORMATIE
3 april om 19u30 @ Cavalsano Langdorp - VOLZET
17 mei om 19u30 @ Cavalsano Langdorp

Reviews en foto's

Zelf gastvrouw zijn?

Zin in een gezellige avond met (paarden)vriendinnen bij jou? Dat kan ook! Als gastvrouw doe je gratis mee. Je verzamelt min. 4 andere deelnemers (max. 10) en dan kom ik naar jou. Stuur me een berichtje voor meer info.

Algemene voorwaarden

Er zijn altijd meer reservaties dan plekjes, dus inschrijven = betalen. Ik kijk naar de volgorde van betaling en als de avond volzet is, stort ik je geld terug of krijg je als eerste de kans om aan te sluiten bij de volgende avond.