Algemene voorwaarden

Aankopen via de webshop

1. Aankopen via de webshop zijn niet terugbetaalbaar. Noch gedeeltelijk, noch volledig.

2. Na aankoop van een sessie via de webshop krijg je een bericht van mij om de sessie in te plannen.

3. Een sessie kan éénmalig kosteloos verplaatst worden indien dit meer dan 48u voor de afspraak gebeurt. Minder dan 48u voor de afspraak wordt 50% van de prijs in rekening gebracht om een nieuwe afspraak te maken. Minder dan 24u voor de afspraak wordt de volledige prijs van de afspraak in rekening gebracht.

4. Kosteloos verplaatsen van een afspraak meer dan 48u op voorhand kan alleen in gevallen van overmacht zoals ziekte of een ongeval.

5. Producten uit de webshop kunnen niet teruggestuurd of terugbetaald worden.

6. Als je kiest voor de optie AFHALEN in de webshop, dan moet je de producten in Langdorp komen afhalen (niet in Leuven, dat is enkel het factuuradres).

7. Alle producten in de webshop worden zorgvuldig samengesteld en verpakt. Neem zo snel mogelijk contact op via liesbet@cavalsano.be als er toch iets niet in orde is met je bestelling.

8. Inschrijvingen voor workshops kunnen niet terugbetaald worden indien je onverwachts niet aanwezig kunt zijn. Als er materiaal hoort bij de workshop, dan wordt dit opgestuurd via de post (de verzendingskosten zijn voor rekening van de klant) of kan je dit na de workshop komen afhalen in de praktijk. Het is wel mogelijk om iemand anders in jouw plaats naar de workshop te laten komen als je onverwachts verhinderd bent. De betaling regel je dan onder mekaar. Je brengt mij daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

Opleidingen

De algemene voorwaarden voor de shiatsu opleiding vind je terug via het inschrijfformulier op de deze pagina.