Aanbod webinar

Dankjewel om mijn webinar te volgen!

Ik hoop dat je het interessant vond en dat je wat bijgeleerd hebt.

Op deze pagina vind je het UNIEK aanbod dat ik deed na dit webinar. Deze prijzen komen niet meer terug!

Mindsetsessie(s) voor de ruiter

Sale!

Mindsetsessie voor wedstrijdruiter

€ 125,00 € 97,00
Sale!

Mindsetsessie voor wedstrijdruiter

€ 125,00 € 97,00

Via deze link boek je een eenmalige mindsetsessie voor wedstrijdruiters van 2u. De sessie gaat online door (ik stuur het nodige materiaal op) of in mijn praktijk. Al het nodige materiaal is in de prijs inbegrepen.

Sale!

3 Mindsetsessies voor wedstrijdruiters

€ 375,00 € 297,00
Sale!

3 Mindsetsessies voor wedstrijdruiters

€ 375,00 € 297,00

Via deze link koop je 3 mindsetsessies van 2u voor wedstrijdruiters aan een zeer voordelige prijs. De sessie gaat online door (ik stuur het nodige materiaal op met de post) of in mijn praktijk (materiaal ook inbegrepen in de prijs).

Mindsetsessie(s) voor de ruiter + shiatsu sessie(s) voor het paard

Via deze link koop je een mindsetsessie van 2u voor een wedstrijdruiter (online of in mijn praktijk - alle materiaal inbegrepen) en een shiatsu sessie voor jouw paard (bij jou op stal - verplaatsingskosten NIET inbegrepen).

Via deze link koop je 3 mindsetsessies van 2u voor een wedstrijdruiter (online of in mijn praktijk - materiaal inbegrepen in de prijs) en 3 shiatsu sessies voor jouw paard (bij jou op stal - verplaatsingskosten NIET inbegrepen).

VIP-traject voor ruiters

Dit is het traject dat alle ruiters die ik tot nu begeleidde, gevolgd hebben. Het bestaat uit 5 mindsetsessies voor de ruiter, 3 shiatsu sessies voor het paard en een kit van essentiële oliën t.w.v. 350 euro om daarna verder te gaan met alles wat je geleerd hebt.


Als je interesse hebt in dit traject, dan kan je dit even laten weten via mail. Ik bied het aan één ruiter aan een zeer scherpe prijs.