Valentijnsdeals

Op 14 februari vieren we weer de liefde en dat mag en kan ook de liefde voor jezelf en voor je paard zijn. Ofwel kan je een subtiele hint aan je lief geven dat hij of zij jou hier heel veel plezier mee doet :-). Daarom heb ik weer leuke acties om jezelf en je paard te verwennen.


Ik kijk er al naar uit om je hier te ontvangen of om langs te komen voor jouw paard!

Sale!

2 reiki sessies

€ 150,00 € 140,00
Sale!

2 reiki sessies

€ 150,00 € 140,00

Reiki is een heel zachte behandeling waarbij je op mijn massagetafel ligt met je kleren aan, onder een zacht dekentje. Tijdens een sessie ervaar je een diepe ontspanning en rust. Blokkades worden opgeheven en de energie gaat weer stromen waardoor je heel zacht kan loslaten waar je klaar voor bent. Reiki heeft effect op fysiek, mentaal en emotioneel vlak en werkt nog 2 weken door na een sessie...

Sale!

2 Reiki op afstand

€ 100,00 € 90,00
Sale!

2 Reiki op afstand

€ 100,00 € 90,00

Reiki is niet begrensd door tijd en ruimte, vergelijk het met een wifi-verbinding met de energie van de andere. Op afstand is het even krachtig (en wordt het soms zelfs nog intenser ervaren) dan wanneer je hier in de praktijk langskomt. Reiki op afstand kan heel veel deugd doen tijdens een intense periode wanneer je niet de tijd vindt om langs te komen in de praktijk.

In deze formule spreken we een uur af en dan start ik de reiki sessie. Die duurt een uurtje. Nadien stuur ik je een voice berichtje met wat ik ervaren heb. Je kan ook voor die tijd vragen naar mij sturen en dan beantwoord ik die in het bericht. Voor je afspraak krijg je een blad met alle informatie.

Sale!

2 emotional clearings

€ 170,00 € 160,00
Sale!

2 emotional clearings

€ 170,00 € 160,00

De emotional clearing is een combinatie van reiki met heel speciale essentiële oliën die worden aangebracht op verschillende chakrapunten. Zo versterken reiki en oliën mekaar. De blends zijn o.a. Valor, Harmony, Forgiveness, Present Time, Release, Inner Child en Joy. En die oliën doen wat hun naam zegt.

Je ervaart tijdens deze behandeling dus een diep moment van ontspanning en rust met een enorm effect op jouw fysiek, mentaal en emotioneel welzijn. Na de sessie voel je nog 2 weken het effect.

Sale!

2 Raindrop Massages

€ 170,00 € 160,00
Sale!

2 Raindrop Massages

€ 170,00 € 160,00

Tijdens een Raindrop Massage worden je voeten, rug en nek gemasseerd met 9 verschillende essentiële oliën en 8 verschillende massagetechnieken. Doordat ik er nog verschillende shiatsu technieken aan toevoeg, duurt deze massage 1u15.
Een Raindrop Massage:
- geeft een boost aan je energieniveau
- versterkt je immuniteit
- helpt je loslaten op fysiek, mentaal en emotioneel vlak
- is een moment van diepe ontspanning en rust
- werkt nog 24u door
- is heel heilzaam voor spieren en gewrichten
- zorgt voor een lichte fysieke en emotionele detox
- ...

Sale!

Intake + 1ste shiatsu massage paard

€ 75,00 € 70,00
Sale!

Intake + 1ste shiatsu massage paard

€ 75,00 € 70,00

Via deze link boek je als het de eerste massage van je paard is of als er meer dan 6 maanden tussen de vorige en deze massage zit.

Dan neem ik meer tijd voor een uitgebreide intake en je paard heeft rustig de tijd om te genieten van zijn eerste massage.

Deze prijs is exclusief verplaatsingskosten van 40ct per kilometer (vanaf Langdorp).

Sale!

3 shiatsu sessies voor paarden

€ 195,00 € 160,00
Sale!

3 shiatsu sessies voor paarden

€ 195,00 € 160,00

Via deze link kan je met korting een pakket van 3 shiatsu sessies voor je paard boeken.

Let op:
- de sessies worden best met een tussentijd van max. 2 weken ingepland (dus een traject van 6 weken in totaal)
- deze bon is 3 maanden geldig, daarna moet je een meerprijs betalen voor de niet-opgenomen sessies
- de verplaatsingskosten zijn nog extra te betalen (40ct/km).

Na betaling contacteer ik je voor het inboeken van de afspraak.

Enkel geldig voor nieuwe afspraken, niet voor reeds gemaakte afspraken.

Sale!

Verrassingssessie

€ 75,00 € 65,00
Sale!

Verrassingssessie

€ 75,00 € 65,00

Tijdens deze sessie verras ik je met een behandeling op maat. Het zal een combinatie zijn van reiki, shiatsu en essentiële oliën. Op voorhand stuur ik je een berichtje om te vragen waar je nood aan hebt en zo stel ik de sessie samen.
Deze sessie duurt 1u.

Algemene voorwaarden

- Deze bons zijn 6 maanden geldig (zie datum op bon). Nadien wordt mogelijks een meerprijs aangerekend als je de behandeling wil vastleggen en de prijs van deze behandeling duurder is, als de gebruikte oliën in prijs gestegen zijn...
- Er is geen terugbetaling mogelijk van deze bons. Noch volledig, noch gedeeltelijk.
- In de prijs voor een shiatsu sessie of meerdere shiatsu sessies voor een paard is de verplaatsingsvergoeding NIET in begrepen. Die bedraagt 0,40ct/km en wordt berekend vanaf Langdorp.
- Het is mogelijk om meerdere paarden op dezelfde plaats te behandelen. Dan kan je de verplaatsingskosten delen.
- Een ingeplande sessie kan slechts éénmaal verplaatst worden zonder meerkost. Bij een volgende verplaatsing reken ik de helft van de sessie aan.
- Bij afzeggen 24u voor de sessie wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Bij een annulatie 48u voor de bestelling wordt 50% in rekening gebracht.
- Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, kunnen geen afspraak maken voor een massage of sessie met oliën. Alleen voor reiki.
- Ik geef geen shiatsu massages aan drachtige merries.
- Bij aankoop en betaling ben je automatisch akkoord met bovenstaande algemene voorwaarden.