Tijdens zo’n verwenweekend worden jij en je paard in de watten gelegd. Samen met mijn team focussen we een heel weekend op welzijn, je goed in je vel voelen, genieten, loslaten, verbinden met je paard, even weg van alles zijn in een prachtige omgeving. Je gaat weer naar huis als een ander mens. Een stuk lichter, een stuk rijker, een stuk krachtiger.

Je start met een mindsetsessie in groep waar je aan een persoonlijk doel werkt. En dat kan echt elk doel zijn. Paardgerelateerd bv. zonder angst rijden, zonder stress op wedstrijd gaan. Of persoonlijk: een beetje ballast loslaten, meer zelfvertrouwen, je grenzen aangeven. Of sportief: je wil graag betere resultaten op wedstrijd. Of professioneel: je bent op zoek naar meer evenwicht tussen werk en privé, je wil carrière maken… Echt elk doel is mogelijk. Tijdens de kennismaking op zaterdagochtend help ik je je doel bepalen. We bekijken samen wat jou op dit moment het meest vooruit brengt.

Na de lunch breng je dit meteen in de praktijk met je paard tijdens de workshop “lichaamsbalansgericht werken” door Liesje Van de Velde van Speaks with Horses. Je bekijkt samen met haar aangeleerde ruiterpatronen, het effect dat die op je paard en zijn bewegingsapparaat hebben en je gaat met oefeningen aan de slag om dat te verbeteren en te veranderen.

Daarna kan je genieten van een heerlijke en rustige groepswandeling in de Langdorpse bossen. Begeleid door iemand die de bossen op haar duimpje kent.

Na het verzorgen van de paarden op zondagochtend gaan we even kijken hoe het met je gaat na die eerste dag en we doen wat oefeningen om je lichaam te ondersteunen. Daarna krijg je zelf een heerlijke massage en je geeft je paard een heerlijke massage onder mijn begeleiding. Zo heb je heel wat tools om hem verder thuis te verwennen. We bekijken samen op welke plaatsen je hem het best kan ondersteunen en met welke technieken en oliën (die je dan eenvoudig in je verzorgingsroutine van elke dag of voor of na het rijden kan integreren).

Tussenin lunchen we lekker en gezond samen en je eindigt met een mini-fotoshoot. Samen met de fotografe van Paardenfotografie Lieke B kies je zelf welke foto’s je graag neemt. Alleen je paard, jij met je paard, in het bos of in de weide of aan de stal, ernaast of erop… Een mooie herinnering aan een zalig weekend waarin je je transformatie ziet.

Want door alles wat we gaan doen, geloof ik zeker dat er een hele transformatie voor jou en je paard gaat plaatsvinden. Je vertrekt hier helemaal ontspannen, met nieuwe inzichten en tools om aan de slag te gaan en een positieve mindset.

Programma

Hoe ziet het PROGRAMMA eruit?

Zaterdag
- 9u: ontvangst en paarden op stal zetten
- 9u30: kennismaking + uitleg over het weekend + mindsetsessie
- 12u30: gezonde lunch
- 13u30: workshop met Liesje
- 16u: kleine pauze
- 16u30: groepswandeling
- 18u30: paarden verzorgen (de paarden blijven hier slapen, jij kan eventueel in een B&B in de buurt overnachten)

Zondag
- 10u: paarden verzorgen
- 10u30: terugblik op zaterdag en vooruitblik op zondag, relaxatie voor de ruiter
- 11u: massage voor groep 1 en massage van het paard voor groep 2
- 12u30: gezonde lunch
- 13u30: massage voor groep 2 en massage van het paard voor groep 1
- 15u: pauze
- 15u15: mini-fotoshoot
- 16u30: afsluiter van de dag
- 17u: vertrek huiswaarts

Prijs

Wat is er INBEGREPEN in de prijs?
- overnachting van je paard op stal (of in de weide) met stro/krullen, hooi, krachtvoer, eventueel bietenpulp
- 2 gezonde lunches voor de amazone
- versnaperingen tussendoor
- alle drankjes voor de amazone
- materialen voor de mindsetsessie
- workshop door Liesje
- begeleide groepswandeling
- massage voor de amazone
- massage voor het paard
- mini-fotoshoot door Lieke
- extraatjes
- een leuke goodie-bag met spulletjes en kortingsbonnen om jezelf en je paard te verwennen

NIET INBEGREPEN: de overnachting in de B&B als je te ver woont. Een tentje in mijn tuin kan gratis (geen sanitaire voorzieningen).

Prijs

De startprijs waaraan ik dit weekend dit jaar wil aanbieden is 380 euro (incl. BTW). En voor die prijs heb je dus massage voor jou en je je paard, een mini fotoshoot met Lieke, een super leerrijke workshop met Liesje, een zalige wandeling in het bos, een heerlijke mindsetsessie, lekkere lunches enz.

En da’s niet alles! Beslis je snel om mee te doen en te betalen (zie data bij elk weekend), dan stuur ik je nog een leuk pakket op. Zodat je samen met je paard al een beetje voorbereidend werk kan doen. Zodat het effect van alles wat we gaan doen nog krachtiger wordt. Op naar die ontspanning en die zalige mindset.

Inschrijven

 
HOE INSCHRIJVEN?
Dat is echt super simpel. Je klikt op de button bovenaan of onderaan deze pagina. Of je stuurt me een mail. Of een berichtje. Of via Facebook. Dat je wil meedoen. Als je heel enthousiast bent en zeker wil zijn van je plaats, dan kan je meteen de betaling uitvoeren op BE23 7360 4824 0891 met vermelding van “weekend paarden + datum”.
 
TWIJFEL JE NOG?
Dat kan zeker ook nog. Misschien weet je niet of het iets is voor jou. Of voor je paard. Of ben je onzeker over een deel van het programma. Maar stuur me dan gewoon een berichtje. Ik geef je graag meer uitleg. Maar luister vooral naar je hart en je buikgevoel. Die weten al of dit iets is voor jou en je paard. Ons rationeel brein komt altijd met argumenten en werkt ons graag tegen, maar als je voelt dat dit juist is voor jou, dan ben je heel welkom (tijdens de mindsetsessie leren we trouwens omgaan met die “rationele” argumenten van ons brein).

TOT SLOT

Ik geloof echt dat dit weekend transformerend is. Het brengt bijna alles samen wat ik doe in mijn praktijk. Mindset training en coaching, lichaamsgericht werken, massage, oliën… En daar heb ik de resultaten ondertussen al zo vaak van gezien!

Ontmoet ik jou en je paard in mijn paradijs?

Kalender

DATA Prijs Beschikbare plaatsen EXTRA INFORMATIE
18-19 juni € 290 VOLZET
23-24 juli € 380 VOLZET Reserveren en betalen voor 13 juli => welkomstpakket
6-7 augustus € 380 VOLZET Reserveren en betalen voor 28 juli => welkomstpakket
3-4 september € 380 4 Reserveren en betalen voor 24 augustus => welkomstpakket
8-9 oktober € 380 2 Reserveren en betalen voor 28 september => welkomstpakket
op aanvraag (vanaf een groep van 4 personen)
(ook mogelijk in het Frans)